Selecteer een pagina

Opdrachtgever

Gemeente Steenwijkerland

Ontwerp diverse uitingen voor de gemeente Steenwijkerland.

 

 

 

 

De folder met routekaart voor de Open Monumentendag in Steenwijkerland is in serie gemaakt. Elke uitgave heeft een eigen kleurstelling en een indeling die in tekst en beeld de route volgt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Folder met informatie over het hondenbeleid en de hondenlosloopterreinen in de gemeente Steenwijkerland. Voor elk gebied is een plattegrond afgebeeld zodat het duidelijk is waar wat wel en niet toegestaan is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brochure over het beleid op laaggeletterdheid. Dit is een monitorverslag van het meerjarenbeleidsplan laaggeletterdheid en digitale vaardigheden. De gemeente Steenwijkerland zet zich in om laaggeletterdheid te voorkomen en/of aan te pakken. Zowel jongeren als óók ouderen in de gemeente behoren tot de doelgroep.

De indeling is duidelijk en makkelijk leesbaar. De illustraties zijn eenvoudig en ondersteunen de tekst.

Het is formaat A5, de omvang is 28 pagina’s.

 

 

 

 

 

Taalbrochure waarin taalprogramma’s worden beschreven voor de leeftijd van 0 tot 8 jaar. Taal- en leesvaardigheid stimuleren is een speerpunt binnen de aanpak van laaggeletterdheid in de gemeente Steenwijkerland. Dit draagt bij aan het voorkomen van taalachterstanden. Deze uitgave is bedoeld voor professionals.

Het is formaat 170 x 240 mm, de omvang is 28 pagina’s.

Werk toegelicht